Informatii utile

Misiunea noastra

„Misiunea noastra declarata este sa dezvoltam permanent servicii de inalta calitate si sa oferim solutii complete si novatoare,bazate pe ultimele tehnologii, pentru ca toti clientii nostri sa-si atinga intotdeauna obiectivele.”




Valorile noastre

Setul de valori pe care compania noastra il promoveaza are la baza integritatea si respectul pentru ceilalti si activitatea lor.

- Muncim intens si eficient , acceptam provocarile si sarbatorim victoriile.

- Avem satisfactia lucrului bine facut si indeplinim obiectivele asumate.

- Rezultatele muncii noastre aduc valoare clientilor nostri.

- Rasplatim competenta, inovatia, initiativa si asumarea raspunderii.

- Promovam corectitudinea si respectam clientii, colegii si compania.

- Pretuim si respectam munca celorlalti si dezvoltam spiritul de echipa.

- Sprijinim fiecare membru al echipei pentru a progresa profesional.

- Sprijinim initiativele de imbunatatire a activitatii si acceptam critica.





Prezentarea companiei

De peste 25 de ani Quartz Matrix dezvolta si furnizeaza o gama larga de servicii si solutii de inginerie ce inglobeaza tehnologie informatica, comunicatii, culegere si procesare de date si aplicatii software personalizate pe nevoile clientilor.

Quartz Matrix este o companie care dezvolta permanent solutii inovative. In centrul de cercetare-dezvoltare Quartz Matrix dezvoltam proiecte noi pentru beneficiarii companiei, pornind de la cerintele identificate in piata.

Implementam pentru clientii nostri infrastructuri IT&C si programe pentru dezvoltarea si controlul afacerii. Dezvoltam software si realizam aplicatii informatice plecand de la specificatiile clientilor. Furnizam sisteme electronice de Securitate si Siguranta pentru protectia bunurilor, proprietatilor si persoanelor. Intocmim audit energetic si livram echipamente si solutii pentru cresterea Eficientei Energetice a companiilor. Furnizam servicii de proiectare pentru instalatii electrice, automatizarea cladirilor, sisteme si instalatii speciale de securitate.

Prin parteneriatele directe cu liderii mondiali de tehnologie aducem clientilor cele mai moderne solutii care asigura performanta si eficienta proiectelor implementate.

Suntem certificati si respectam sistemul integrat de management al calitatii, mediului, sigurantei si sanatatii in munca precum si sistemul de management al securitatii informatiilor.

Investim in oameni. Instruirea si certificarea personalului este unul dintre factorii de succes ai companiei si creeaza premisele unei dezvoltari solide si de durata.

Ultima modificare: luni, 8 iulie 2019, 16:42