MagIA de IArna

Obiectivul Proiectului 

  • Explorarea și aplicarea capacităților inteligenței artificiale ca instrument de lucru în procesul creativ de proiectare și realizare a felicitărilor de iarnă.

Scopul Proiectului 

  • Oferirea de unelte intuitive bazate pe IA pentru a genera felicitări personalizate, evidențiind elemente specifice iernii, într-un mod captivant și ușor de utilizat, contribuind astfel la crearea unei atmosfere festive și pline de bucurie.


Anca Teutu

Curs utilizare Microsoft Teams

Microsoft Teams este un hub digital care aduce conversații, conținut și aplicații împreună într-un singur loc. Profesorii pot crea săli de clasă în colaborare, să se conecteze în comunități profesionale de învățare și să comunice cu personalul școlii - toate dintr-o singură experiență în Office 365 pentru Educație.


Anca Teutu

Curs utilizare platforma zoom

Platforma de videoconferinta Zoom este una dintre cele mai populare platforme de întalniri video in randul scolilor din Romania, in aceasta perioada. Ea permite crearea gratuita a unor întâlniri online (meetings) unde puteți invita pana la 100 de participanți prin intermediul unui link. 


Anca Teutu

Curs utilizare webex

Cisco Systems susține procesul de invatare și oferă proactiv soluții de colaborare video, voce și text, gratuit pentru instituțiile de invatamant. Deși există limitări în ceea ce privește capabilitățile și performanțele variantelor gratuite față de alternativele lor comerciale, aplicațiile pot satisface o gamă largă de nevoi în ceea ce privește comunicarea și colaborarea de la distanță.

Anca Teutu