Cursuri disponibile

Curs utilizare Microsoft Teams

Microsoft Teams este un hub digital care aduce conversații, conținut și aplicații împreună într-un singur loc. Profesorii pot crea săli de clasă în colaborare, să se conecteze în comunități profesionale de învățare și să comunice cu personalul școlii - toate dintr-o singură experiență în Office 365 pentru Educație.


Anca Teutu

Curs utilizare platforma zoom

Platforma de videoconferinta Zoom este una dintre cele mai populare platforme de întalniri video in randul scolilor din Romania, in aceasta perioada. Ea permite crearea gratuita a unor întâlniri online (meetings) unde puteți invita pana la 100 de participanți prin intermediul unui link. 


Anca Teutu

Curs utilizare webex

Cisco Systems susține procesul de invatare și oferă proactiv soluții de colaborare video, voce și text, gratuit pentru instituțiile de invatamant. Deși există limitări în ceea ce privește capabilitățile și performanțele variantelor gratuite față de alternativele lor comerciale, aplicațiile pot satisface o gamă largă de nevoi în ceea ce privește comunicarea și colaborarea de la distanță.

Anca Teutu

Proiect Educațional „Culorile copilăriei” Iași

Expoziția online „Copilul de azi, creatorul de mâine”

    Într-un mod unic, indiferent de epocă, de criză economică sau socială, copiii aduc un strop de culoare, de ritm și zâmbet în viața noastră.

    De 1 Iunie, elevii din ciclul primar participau în mod tradițional la Concursul de muzică pentru formații corale și soliști vocali „Ritmurile copilăriei” și la Concursul de educație plastică „Culorile copilăriei”.

   Inspectoratul Școlar Județean Iași apreciază implicarea școlilor partenere – Școala Primară Carol I și Școala Primară „Vasile  Conta” - în organizarea și desfășurarea celor două concursuri școlare, entuziasmul elevilor, sprijinul părinților.

    Anul acesta mulțumim echipei Quartz Matrix care ne-a ajutat să organizăm online expoziția de desene „Copilul de azi, creatorul de mâine” din cadrul proiectului educațional „Culorile copilăriei” și să ne amintim de edițiile de succes ale concursului de muzică „Ritmurile copilăriei”.

   Urăm tuturor copiilor să crească sănătoși, în acorduri armonioase, colorând viața cu surâsul lor. 

   La mulți ani!


Anca Teutu

Audiobook - Ciocoii vechi si noi de N. Filimon

Va propunem varianta audio a romanului Cio**i vechi și noi (având și subtitlul Ce naște din pisică șoareci mănâncă). Este un roman românesc, scris de Nicolae Filimon, fiind considerată cea mai importantă operă a prozatorului. Romanul a fost publicat pentru prima dată în anul 1862 de Revista Română a lui Al. I. Odobescu, iar în anul 1863 a apărut ca volum. Este considerat primul roman notabil al literaturii române.


Anca Teutu

Prezentare inregistrata - Cisco Webex

Cum ne adaptam si ce instrumente ne pune la dispozitie tehnologia Cisco pentru schimbarea in sistemul educational


Deschide cursul si vei putea urmari inregistrarea webinarului


Anca Teutu

Curs utilizare MozaBook

In acest curs vom invata:


- Cum accesam resursele Mozaik Education
- Care este metoda de licentiere potrivita
- Ce putem face cu un cont trial si care este diferenta intre MozaWeb si MoazaBook
- Cum descarcam si instalam Mozabook
- Cum integram resursele interactive in lectiile noastre

- Cum utilizam interactiv optiunile de teme pentru acasaEma PadurariuAnca Teutu

TEST Curs Online 

 
admin demoTraian Popovici

Curs utilizare platforma Moodle

Descoperă o serie de lecții gratuite, concepute pentru a te ajuta în dezvoltarea companiei sau pentru a începe cu dreptul o carieră. Poți învăța selectând câte un modul sau parcurgând un curs întreg.

Anca Teutu

Clasa a XII-a

Cursul se adresează elevilor din clasa a XII-a, filieră teoretică, profil real, specializarea Matematică-Informatică, intensiv informatică.


Emilia-Felicia Cosnita

Roboti software

Robotizarea proceselor (engleza: Robotic process automation sau RPA) constă in implementare unei tehnologii care permite angajaților unei companii să transforme si să configureze programe informatice sau chiar un "robot" pentru captarea și interpretarea aplicațiilor existente în vederea procesării unei tranzacții, a manipularii datelor sau declanșarea unor decizii și comunicarea cu alte sisteme digitale. Orice companie care folosește forța de muncă pe scară largă unde oamenii efectuează diferite funcții de procesare repetitive, cu volum mare, își va spori capacitatea și va putea face economii de bani și timp integrand un software de automatizare a proceselor. La fel cum roboții industriali au transformat industria prelucrătoare, creând o producție ridicată și îmbunătățind calitatea, "roboții" RPA pot revoluționa modul în care gândim și gestionăm procesele de afaceri, procesele de suport IT, procesele operationale, infrastructura de la distanță și munca de back-office. RPA oferă îmbunătățiri dramatice în ceea ce privește precizia și durata ciclului și creșterea productivității în procesarea tranzacțiilor, înlocuind resursa umana de la sarcini recurente și repetitive. Tehnologia RPA poate fi aplicată într-o gamă largă de industrii, cu precădere in cele primare, constructoare de mașini, dar și in industrii mai sensibile la schimbare cum ar fi cea financiară.

https://www.meet-and-code.org/ro/ro/inspiration-library-show/57

Gabriela Conea